Teambuilding

 

 

Teambuilding og teamdag med The Tribe

Hos The Tribe laver vi teambuilding aktiviteter og teamdage med fordybelse, empati og nærvær. 
Prøv f.eks. vores intelligente og sjove teambuilding event Kongens Kancelli på Charlottenlund Slot, hvor I dyster om at blive rigets nye top rådgivere.

 

Firma oplevelser og teambuilding

 

 

 

 

          Hvad andre siger

“En fantastisk dag”

“Alt i alt var vi virkelig tilfredse, godt arrangement og flotte omgivelser

Julie Pedersen – Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst

“Virkelig fint arrangement”

1000 tak for en fantastisk aften i går, det var et virkelig fint arrangement

Trine Galschiøt – indehaver af Arttiles

“Gennemført”

“Gennemført! Vi glæder os meget til at vende tilbage”

Gæst til julefrokostevent med poesi og New Orleans social dining

Teambuilding som social arena

The Tribes teambuilding er en sjov, effektiv og anerkendt måde at skabe sammenhold på i jeres team eller organisation. Vores Teambuilding aktiviteter kan både bruges som redskab til at øge arbejdsmoralen og styrke kommunikationen blandt medarbejdere og partnere, eller som en måde at byde nye kollegaer velkommen på.

Vi synes at teambuilding skal være en social og underholdende oplevelse, der kan give et afbræk i en ellers hektisk hverdag. Vores teamcoaches og antropologer tilbyder gruppedynamisk teambuilding, som styrker den kollektive selvtillid, nærværet og sammenholdet på arbejdspladsen. Det kan foregå hos jer, en udvalgt lokation eller i vores egne lokaler på det smukke Charlottenlund Slot, som er omgivet af naturskønne områder og en renæssanceinspireret skovpark.

Medarbejdertrivsel og teamudvikling beriger arbejdsmiljøet og kan være med til at øge effektiviteten og arbejdsglæden i jeres organisation. Skriv eller ring til os, for at høre om vi har tid i kalenderen til jeres næste planlagte teambuilding dag.

Hvad kan The Tribe tilbyde jeres virksomhed

The Tribe tilbyder teambuilding med kommunikation og teambuilding aktiviteter, der styrker tilliden i gruppen og arbejdsglæden hos det enkelte individ. Ønsker I at indgå i et decideret teamudviklingsforløb, kan vi hjælpe jer med at skabe en helt særlig holdånd for personalegruppen som helhed.

Vi indbyder i første omgang til et arrangement, hvori et konkurrenceelement indgår; i praksis betyder dette at deltagerne fordeles på flere hold, som dyster mod hinanden. I kan vælge at dyste indbyrdes kollegaerne i mellem, eller eventuelt mod en anden virksomhed; hvis dette tænder en gnist. Denne model er også fremragende, hvis I eksempelvis er en mindre virksomhed med få medarbejdere.
Vores teambuilding aktiviteter kan fungere som led i en teamdag, en personalefest, eller som led i en særligt designet dag med organisations- og teamudvikling. Kontakt os for et af vores færdigdesignede teambuilding events som eksempelvis teambuilding spillet – Kongens Kancelli på Charlottenlund Slot.

The Tribe teambuilding aktiviteter er et oplagt valg for virksomheder i Lyngby, Gentofte, København, Gladsaxe, Rudersdal og Furesø kommune.
Men vi har tilfredse gæster fra hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og øvrige Sjælland, der kommer for de unikke omgivelser til firmafesten og de skræddersyede teambuilding aktiviteter vi har udviklet til lokationen.

 

Teamdag

En teamdag med The Tribe på Charlottenlund slot, vil typisk forløbe således at I vi starter i Havesalen med en udvidet udgave af vores roste teambuilding spil Kongens Kancelli, hvor I som gruppe bliver rystet godt sammen, både får brugt de små grå og grinet en del, samtidig med I lærer hinanden bedre at kende.
Måske afslutter vi med et glas bobler eller kvalitetsvin inden vi går op i Riddersalen til en frokostbuffet med frie drikkevarer.
Eller hvis I er startet om eftermiddagen; går op til en omgang socialisering med social dining eller tapas anretninger.
Efter en god forplejning bevæger vi os over i et One Team mindset, hvor vi arbejder videre med sjove og lærerrige teambuilding øvelser, udviklet af vores antropologer.

Eller I kan vælge at få en workshop med en af vores persontype test. Hvor I både får en test, arbejder sammen i teams om øvelser og vi arbejder med jeres samlede teamprofil. En meget spændende oplevelse for hele teamet.

Har I særlige ønsker, eller behov for en skræddersyet teamdag, designer The Tribe også gerne den perfekte teamdag og firmaoplevelse på andre locations end Charlottenlund Slot. Det kan være hos jer, et sted i holder seminar, eller en af vores øvrige vidunderlige locations.

Hvorfor vælge teambuilding med The Tribe

Når I vælger teambuilding hos The Tribe, bliver medarbejderen sat i centrum. Der skabes en legende og smittende atmosfære, men hvor der undervejs også må tages initiativ og beslutninger. Her handler det både om at være løsningsorienteret, at konkurrere og at kunne aflæse og prioritere; alle kvaliteter, som kan styrke jeres daglige arbejdsmiljø og præstationsniveau. Med et overordnet fokus på fællesskabet, med samvær og kommunikation i højsæde, udfordrer vi jeres medarbejdere og kollegaer med mentale hjernevridere og sjove udfordringer.

Vores kerneværdi er at udvikle teamspirit og skabe arbejdsglæde, samt fremme og berige det kollegiale fællesskab. Hos os vægter vi en kreativ, dynamisk og intelligent tilgang, om i så vælger vores teambuilding spil – Kongens Kancelli på Charlottenlund Slot, eller et specialudviklet event.

I er meget velkomne til at kontakte os, for en uforpligtende samtale med henblik på et skræddersyet event med teambuilding eller teamudvikling, der vil styrke jeres virksomheds medarbejdertrivsel og arbejdsmiljø.

 

 

Firmaoplevelser der vækker sammenholdet

Vi stræber efter at skabe de bedste oplevelser for jer til teambuilding, firmaevents eller festlige lejligheder. Med The Tribe er det gode fællesskab sikret og fyldt med glæde, bobler og livsenergi.

.

Kongens Kancelli – teambuilding på Charlottenlund Slot

Hos The Tribe har vi udviklet et særligt, intelligent live spil med historiske undertoner: Kongens Kancelli. Spillet bliver afviklet i Charlottenlund Slots indbydende, renæssanceinspirerede rammer og er tilrettelagt således, at alle har mulighed for at byde ind og deltage i en fælles sjov oplevelse for virksomheden eller teamet.

Vores mål har været at skabe et koncept, hvor sammenhold er i højsædet. Med Kongens Kancelli ønsker vi at levere en oplevelse, en erindringsbærer, der skaber minder for jer og jeres team. Dermed bliver denne oplevelse som I får hos The Tribe et minde, der lever videre i jeres hjerner og hjerter, når i drager hjem fra Charlottenlund Slot.

Ryst holdånden tættere sammen, hvad end I er en virksomhed, organisation, offentlig instans eller en forening. Sammen med The Tribe får I mulighed for at mærke historiens vingesus og blive royale for en dag på den kongelige sommerresidens, Charlottenlund Slot. I live spillet Kongens Kancelli bliver I opdelt i hold og skal konkurrere indbyrdes om, hvem der er bedst egnet til at blive det nye kancelli.

Med Kongens Kancelli tilbyder The Tribe en unik teambuilding aktivitet, hvor I dyster om at indtræde som rigets vigtigste rådgivere. Kongens Kancelli er udviklet således, at alle deltagere har et fælles mål, på den måde vil alle deltagerne opsøge og udfordre hinandens individuelle styrker, hvilket helt naturligt også vil underbygge en tydeligere indbyrdes kommunikation.

 

Hvad er Kongens Kancelli?


“Prioritering af tid og opgaver er en væsentlig del af det moderne arbejdsliv. Kongens Kancelli simulerer de udfordringer, vi til daglig møder i det professionelle arbejdsliv i en original, underholdende og gamificeret kontekst.”
– David A Jensen, forfatter og konceptudvikler
The Tribe

Kongens Kancelli er et originalt teambuilding spil med royale undertoner og indeholder både en kulturel og en historisk dimension, hvilket giver oplevelsen dybde og opbygger nærvær kollegaer imellem. Deltagerne, der bliver delt op i teams, skal nøje vægte deres prioriteringer i løbet af spillet. Effektivitet versus grundighed bliver bl.a. sat på prøve igennem spillets udfordringer.

Kongens Kancelli stimulerer intelligensen, fællesskabet og nærværet, og så er det en sjov og underholdende teambuilding aktivitet. Spillet kan bruges til at kickstarte det meste; om det er et nyt team, der skal rystes sammen, en organisation, der skal styrke sammenholdet eller blot venskabelige og familiære relationer, der søger et nyt eventyr, så er Kongens Kancelli oplagt.

Oplevelsen indledes med et glas bobler inden det går løs i slottets saloner eller slotshaven. De events eller teamdage, der indtil videre har integreret Kongens Kancelli, er altid blevet en forrygende succes. Med Kongens Kancelli slipper I for de mange timers forsigtige, indledende smalltalks. I stedet springer I direkte ind i en aktivitet, der skaber et fælles rum gennem de sociale lege. Og hvorfor ikke sørge for at I får et godt og sikkert socialt indslag til jeres dag?


Oplevelsen er designet som et intelligent, sjovt og kulturelt indslag til jeres teamdag, før en festlig lejlighed, som det underholdende element til en konference, sommerpicnic, kick off møde, firmafest, som en samlende velkomst til nye medarbejdere, eller til at kickstarte nye teams.

– Kongens Kancelli på Charlottenlund slot er også ideel som teambuilding, hvis I ønsker at fremme trivsel og arbejdsglæde i virksomheden eller i specifikke teams.

–  Iscenesættelsen og det sociale spil er i det hele taget perfekt til events og arrangementer for medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder eller netværksarrangementer.

Læs mere om Kongens Kancelli på Charlottenlund Slot

Kombiner teambuilding med en sommerfest, firmapicnic eller firma julefrokost

Hos The Tribe skaber og arrangerer vi ikke kun jeres teambuilding events. Vi har redskaberne og omgivelserne til at skabe den perfekte ramme til både jeres sommer – eller personalefest, firmapicnic eller julefrokost på det smukke Charlottenlund Slot. Slottet ligger blot 6 km nord for København, med fri parkering og tæt på diverse transportmuligheder. Slottet er omgivet af en smuk renæssanceinspireret skovpark, der kan gøre jeres arrangement til en særlig oplevelse.

På slottet, og i den omkringliggende park, tilbyder The Tribe f.eks. en raffineret og smagfuld sommerfest, hvor Kongens Kancelli kan integreres og dermed få jeres kollegiale sammenhold, humor, positive interaktion og nærvær i spil.
Hvis i ikke søger den store sommerfest, men ønsker noget mere jordnært, kan The Tribe sørge for en elegant firmapicnic i Slotshaven i forbindelse med i spiller Kongens Kancelli. Dagen og oplevelsen kan afsluttes med en tur ned til vandkanten, hvor man kan nyde den smukke udsigt og strandparkens herligheder, eller gå en tur på de historiske volde ved Charlottenlund Fort.


 

Send forespørgsel for ledige tider her

5 + 5 =

The Tribe teambuilding til private

Privatpersoner kan også benytte sig af The Tribes tilbud om teambuilding, hvor fokus vil være på underholdningsfaktoren i aktiviteterne. Overvej f.eks. Kongens Kancelli som en helt unikt indslag til en fødselsdag, bryllup, reception eller anden social begivenhed i din vennekreds, loge, familie eller forening. Kontakt os for en helt særlig dag på Charlottenlund Slot.

Time of the tribes

Dyst mod andre virksomheder eller teams

Kontakt os for at høre aktuelle datoer

Teamudvikling

Oplev hinanden i et nyt perspektiv

Start jeres teamudvikling som forløb eller med en sjov, fordybende oplevelse og få tilknyttet teamcoaches der matcher

 

Skræddersyet Teamdag

En dag med sjov og fordybelse, tilpasset 100 % til jeres behov

Kontakt os med jeres behov

“Personers møde er som kontakten mellem kemiske substanser; hvis der er en reaktion, transformeres begge”

– Carl Gustav Jung

Hemmelige oplevelser

Få af Jer ved, hvor I skal hen og hvad der skal ske i store træk. For alle andre er det en suspensefyldt overraskelse

Kontakt os med jeres behov

Åbningstider booking

Mandag – Fredag
09:00 – 17:00

Events kan bookes alle dage
- der er ledige tider

 

 

Skriv: in@thetribe.dk
Ring:+45 31 12 68 80

The Tribe
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Har du spørgsmål?