Teamudvikling

Hos The Tribe kan I, af vores professionelle teamcoaches, organisationskonsulenter og antropologer, få hjælp til udvikling af teamet. Det kan være som endags teamworkshops, hvor vi kan nå rigtig langt med de værktøjer og metoder vi anvender til teamudvikling. Eller I kan gå ind i et dybere forløb med udvikling af teamet eller hele organisationen, hvor vi arbejder med jeres virksomhedskultur, implementering af fælles værdisæt og virksomhedens visioner. Vi arbejder ud fra et positivt menneskesyn med jeres kommunikation, kortlægning og forståelse af persontyperne i jeres team og afdelinger. Samt hvordan I udvikler flow og sammenholdsfølelse i jeres hverdag.

”Det er teamwork, ikke økonomi. Ikke strategi. Ikke teknologi, der er og bliver den ultimative konkurrencefordel, fordi det har så stor styrke.”

Som Patrick Lencioni konstaterer i bogen ”De fem dysfunktioner i et team.”

Vi starter oftest med en enkelt sjov oplevelse eller fordybende workshop sammen, så vi kan lære jer lidt bedre at kende og vurdere et eventuelt videre forløb team udviklingsforløb for jeres team, gruppe eller organisation.

I kan starte med Kongens Kancelli, et kollegialt eventyr på Charlottenlund Slot i smukke omgivelser, prøve One Mind teamudvikling øvelser med vores antropolog, få en Enneagram workshop med persontype test, eller prøve vores unikke teamudviklings værktøj Praice, hvor vi går i dybden med jeres teams forskelligheder og styrker på en sjov måde. (Læs mere om Praice nederst på siden).

Hos The Tribe sørger vi for at afbalancere jeres teamudvikling mellem teori og praktisk anvendelige team øvelser, og sætter den læring i et vedvarende udviklingsperspektiv, som I kan tage med jer. Samtidig med, at det hele er sjovt og underholdende. Vi tror på at læring skal være sjovt og skabe sammenhold.
Efter et første møde eller en teamudviklings workshop, kan vi tilrettelægge det helt perfekte skræddersyede forløb, der passer lige præcis til jeres team eller organisation.

 

Teambuilding rejser og firmature med udvikling

Er I klar til noget helt anderledes fra start af, kan vi tilbyde vores visions workshop med Erhvervsshamanistisk fordybelse, hvor vi omsætter og fordyber os i jeres fælles energi via ceremonielle ritualer, visdoms- og nærværsøvelser. Det vil være en mild form Visionquest for jeres team og gruppe, hvis I virkelig ønsker at arbejde i dybden fra start af. Det kan være et udvalgt sted i den danske natur, hos os på Charlottenlund Slot eller et udvalgt sted i udlandet.

Vi skræddersyr også teambuildingrejser for jer til Andalusien eller Algarve på den iberiske halvø, eller Piemonte i Norditalien, hvor vi har tætte samarbejdspartnere. Vi kender det sydlige Spanien og Portugal indgående.
The Tribe kan både tilrettelægge fornøjelsesture for jer med lette team- og nærværssøvelser samt spil, der bringer jer tættere sammen og vækker teamspirit. Vi tager jer også ud i til unikke oplevelser i naturen og historiske kulturoplevelser.

På disse teambuilding rejser, kan I også vælge et fysisk aktivt spor med vandring, cykling mv. Eller kombineret med dybere teamarbejde samt arbejde med hver enkelt af jer, hvor I vil opleve en personlig frigørelse og kreativ lyst til at skabe. På sådan en teamudviklings rejse kan man virkelig nå i dybden med alle og rykke jer både enkeltvis såvel som hele teamet.
Vi kan f.eks. arbejde med jeres energi eller dybdepsykologiske mekanismer gennem Enneagrammet.

 

Om Praice og teamudviklings workshop med Enneagrammet

Endelig tilbyder vi som nævnt en teamudvikling workshop med personligheds- og gruppeudviklingsværktøjerne Enneagrammet eller Praice.

Du kan læse emre om Enneagrammet som teamudvikling her:

https://thetribe.dk/enneagramtyper-og-enneagram-test

https://thetribe.dk/test-typer-teamdag


Praice
testen er udviklet på baggrund af Jungianske arketyper, hjerneforskning og positiv psykologisk teori. Dens konkrete udformning bygger på en grundig analyse af mere end 15.000 personlighedsprofiler. Testen er bygget til moderne teknologi og kunstig intelligens og er derfor både let tilgængelig og hurtig.

Vores personlige selvbillede er interessant, men en 360º profilering er endnu mere spændende. Som noget unikt lægger Praice derfor op til, at det enkelte menneske ikke blot selv tager testen, men også inviterer venner, familie og arbejdsrelaterede kontakter til at komme med deres input. Det tilfører både dybde, nuance og troværdighed til profilen.

I workshoppen skal i via positive tilkendegivelser tilskrive hinanden værdier og på den måde kan vi kortlægge gruppens energier og dynamikker. Herudover laver vi en masse spændende og sjove øvelser, hvor I lærer jer selv og teamet bedre at kende.
Vi anbefaler en teamudvikling workshop med Praice i forlængelse af Kongens Kancelli, så i er varmet op med positiv energi.

 

Et udvalg af glade gæster til firmaevents

Skrumpet

Send forespørgsel for ledige tider her

12 + 5 =

Time of the tribes

Dyst mod andre virksomheder eller teams

Kontakt os direkte.

Teamudvikling

Oplev hinanden i et nyt perspektiv

Kontakt os direkte.

          Hvad andre siger

“En fantastisk dag”

"Vi var virkelig tilfredse, godt arrangement og flotte omgivelser"

Julie Pedersen - Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst

“Virkelig fint arrangement”

"1000 tak for en fantastisk aften i går, det var et virkelig fint arrangement "

Trine Galschiøt - indehaver af Arttiles

“I er bare de bedste samarbejdspartnere”

Betinna Sidor - HR-direktør
Buus Jensen Revisionshus

“Gennemført”

"Gennemført! Vi glæder os meget til at vende tilbage"

Gæst til julefrokostevent

Åbningstider booking

Mandag – Fredag
09:00 – 17:00

Events kan bookes alle dage
- der er ledige tider

 

 

Skriv: in@thetribe.dk
Ring:+45 31 12 68 80

The Tribe
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Har du spørgsmål?