Teamudvikling

Hos The Tribe kan du få konsulentbistand til udvikling af teamet eller til at gå dybere ind i udvikling af selve organisationen, jeres kommunikation, værdier, flow og sammenholdsfølelse.

I vil som udgangspunkt få én konsulent tilknyttet, men vil blive set, mærket og analyseret af flere øjne, da vi tror på enhver gruppe er unik og har unikke behov. Så vi på længere sigt matcher jeres udvikling med de rigtige oplevelser og mennesker.

Vi starter med en enkelt sjov oplevelse eller fordybende workshop sammen, så vi kan lære Jer lidt bedre at kende og vurdere, iscenesætte og udvikle et eventuelt videre forløb for jeres team, gruppe eller organisation.

I kan starte med Kongens Kancelli, et kollegialt eventyr på Charlottenlund Slot og de smukke omgivelser.

Eller prøve vores visions workshop med Erhvervsshamanistisk fordybelse, hvor vi omsætter og fordyber os i jeres fælles energi via ældgamle ceremonielle ritualer og visdom.

Vi tilbyder også en decideret Visionquest for jeres team og gruppe, hvis I virkelig ønsker at arbejde i dybden fra start af. Det kan være et udvalgt sted i den danske natur eller en større rejse til f.eks. Andalusien eller Algarve hvor vi har tætte samarbejdspartnere.
Vi elsker naturen, vi elsker mennesker og vi elsker naturlige fordybende rejser og oplevelser, så er der noget større der kalder på jer, vil vi elske at samarbejde og skabe rejsen med jer.

Endelig tilbyder vi en teamudvikling workshop på Charlottenlund Slot med personligheds- og gruppeudviklingsværktøjerne Enneagrammet, 360Indicator eller Praice. Her skal i via positive tilkendegivelser tilskrive hinanden værdier og på den måde kan vi kortlægge gruppens energier og dynamikker. Værktøjerne er baseret dels på Enneagrammet og dels på hjerneforskning og jungianske arketype modeller.
Vi anbefaler disse teamudvikling workshop i forlængelse af Kongens Kancelli, så i er varmet op med positiv energi.

Skrumpet

Time of the tribes

Dyst mod andre virksomheder eller teams

Kontakt os direkte.

Teamudvikling

Oplev hinanden i et nyt perspektiv

Kontakt os direkte.

          Hvad andre siger

“En fantastisk dag”

"Vi var virkelig tilfredse, godt arrangement og flotte omgivelser"

Julie Pedersen - Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst

“Virkelig fint arrangement”

"1000 tak for en fantastisk aften i går, det var et virkelig fint arrangement "

Trine Galschiøt - indehaver af Arttiles

“Gennemført”

"Gennemført! Vi glæder os meget til at vende tilbage"

Gæst til julefrokostevent

Åbningstider booking

Mandag – Fredag
09:00 – 17:00

Events kan bookes alle dage
- der er ledige tider

 

 

Skriv: in@thetribe.dk
Ring:+45 31 12 68 80

The Tribe
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Har du spørgsmål?