Erhvervsshamanisme & Visionsworkshop

Team- og organisationsudvikling med tid til fordybelse...

 

 

Velkommen til erhvervs shamanistisk workshop

 

 

En forbindelse på et dybere plan er nødvendig i enhver familie, stamme eller klan, for hurtigt at styre de underliggende spændinger, undgå unødvendige konflikter og skabe et fælles rum med en fælles mission.

Det samme gælder for udvidede familier, vores moderne stammer – arbejdspladserne, hvad enten det er enkelte teams eller hele organisationer.
Ved at forbinde os på dybere planer, så vi forstår hinanden og os selv bedre, kan vi skabe meningsfulde udviklingsmål der både udvikler os individuelt, teamet og organisationen i en fælles visionær retning.

Mange virksomheder investerer allerede i stress release-programmer, bevilger coaching eller arbejder på anden vis med medarbejdernes kollektive bevidsthed. Men hvis dette behov fortsætter med at vende tilbage igen og igen, er der noget fundamentalt der skal ændres i vores interne og eksterne kommunikation. The Tribe kan arbejde med hele jeres underliggende paradigme, så I får et fast ståsted at udvikle Jer ud fra.

Det kræver fordybelse og hengivelse til helheden, til de ægte værdiskabende visioner og missioner. Med workshoppen åbner vi den første port ind til fordybelse.
Vi ønsker at hjælpe jer med at skabe et miljø med glade, ressourcefulde og autentiske mennesker, der handler i åbenhed, er et aktiv for vores samfund, økonomi og menneskelige udvikling.

De teambuilding– og udviklingsøvelser vi laver i workshoppen er noget helt unikt, hvor vi bruger ældgammel visdom og vores ekspertise inden for shamanisme og ceremonielle sessioner til at arbejde meget dybere med jer som individ og med gruppen som sammenhængende organisme.

I workshoppen starter vi processen med at bevidstgøre og synliggøre jeres skjulte totempæle – for nu at blive i de shamanistiske metaforer.
For hvorfor ikke synliggøre hvilket underliggende psykologisk paradigme I arbejder ud fra i stammen. Synliggøre det, evt. forvandle eller finpudse det,  manifestere det på et bevidst plan og lade det slå nye rødder iblandt jer.

Om shamanisme i erhvervssammenhæng og jeres fundament som stamme

 

 Shamanisme har rødder overalt i verden. Overalt i verden har man brugt de samme metoder i variationer. Der har traditionelt været flere veje til oplysning, indvielse og fordybelse i stammens kollektive bevidsthed og energi.
Vi bruger kun naturlige veje til bevidstgørelse og det skal understreges for en god ordens skyld, at vi ikke anvender bevidsthedsudvidende planter eller den slags.
Ritualerne og de ældgamle traditioner har rigelig kraft i sig selv.

På workshoppen går vi ind og mærker jeres gruppeenergi og skræddersyr værktøjer og øvelser ud fra det.
I kan indstille jer på en positiv og kraftfuld oplevelse, der udvikler jer hver især og som gruppe.

Hos The Tribe arbejder vi med et antropologisk og sociologisk begreb kaldet retribalization. Og det er igennem dette perspektiv – at vi i stigende grad indgår i og vender tilbage til stammelignende mikrosamfund – vi har vores tilgang. At se og arbejde med en virksomheds gruppedynamikker i det perspektiv er noget nyt men naturligt. En proces der kunne være utrolig spændende og givende for jer.

Workshoppen faciliteres af relationsterapeuter og moderne shamaner sammen med  kommunikationskonsulenter og antropologer i The Tribe.

Workshoppen varer som udgangspunkt 3-4 timer og koster fra 1295 DKK pr. person

Vi afholder som udgangspunkt workshoppen på Charlottenlund Slot, hvor vi har vores base og lokaler.

Send forespørgsel for ledige tider her

11 + 13 =

Åbningstider booking

Mandag – Fredag
09:00 – 17:00

Events kan bookes alle dage
- der er ledige tider

 

 

Skriv: in@thetribe.dk
Ring:+45 31 12 68 80

The Tribe
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Har du spørgsmål?