Firmafest

 

Underholdning med The Tribe på Charlottenlund Slot

 

Bliver I fristet af tanken om en inspirerende picnic i slotshaven og en overdådig festmiddag i Riddersalen? Eller trænger I til en uformel buffet i Havesalonen efterfulgt af drinks i slottets kælderbar ud på de sene nattetimer? The Tribe tilbyder et hav af muligheder til jeres næste firmaarrangement. Vi kan stå for planlægningen, eller vi kan skabe en teamdag ud fra lige præcis jeres idéer og visioner.

Kontakt os nu for at komme i gang med at planlægge din teamdag eller firmafest.

          Hvad andre siger

“En fantastisk dag”

“Alt i alt var vi virkelig tilfredse, godt arrangement og flotte omgivelser

Julie Pedersen – Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst

“Virkelig fint arrangement”

1000 tak for en fantastisk aften i går, det var et virkelig fint arrangement

Trine Galschiøt – indehaver af Arttiles

“Gennemført”

“Gennemført! Vi glæder os meget til at vende tilbage”

Gæst til event med poesi og New Orleans social dining

Firmaarrangement i smukke, naturskønne omgivelser

Charlottenlund Slot udgør med sin smukke slotshave de ideelle rammer for en skøn og oplevelsesrig dag eller aften i selskab med kollegerne. Det formelle møder det uformelle, når I holder firmaarrangement på slottet. Her er der plads til aktiviteter, der skaber sammenhold gennem teambuilding, og til festlige events, der spontant ryster gruppen sammen. Det hele foregår i og omkring det fine, hvide barokslot i Gentofte omgivet af skov og med kig til Øresunds blå bølger.

Området omkring Charlottenlund Slot hed oprindeligt Gyldenlund og fungerede som forlystelsessted for adelen og det finere borgerskab. Her nød de godt af den forfriskende havudsigt og overdådige slotshave. Også i dag kan man mærke historiens vingesus, når der er firmafest på slottet, som er centralt beliggende nær Nordsjælland kun få kilometer fra hjertet af København.

The Tribe samarbejder med Travbanen og andre oplagte lokationer i området. Hvis slottet ikke virker ideelt til hele jeres arrangement, kan vi derfor skræddersy en anden oplevelse i vores smukke nærområde.

Hør mere om mulighederne for dit næste firmaarrangement her.

Skab sammenhold i teamet gennem sociale aktiviteter

Firmafester og andre personalearrangementer som fx teamdage er essentielle for at skabe trivsel og motivation hos en personalegruppe. Når I holder jeres arrangement med The Tribe i Gentofte vil kombinationen af frisk havbrise, brusende bobler og kulinarisk forkælelse med garanti skabe glæde og fornyet energi hos dit team. Og hvis du og kollegerne trænger til en oplevelse udover det sædvanlige, kan det være en god ide at introducere selskabsaktiviteter til at skyde festlighederne i gang.

Gennem livespillet Kongens Kancelli kan I leve jer ind i de historiske omgivelser. Her dyster du og dine kollegaer om at vinde kongens gunst og udmærkelse. Kongen har for nyligt afsat sit ineffektive og sløsede kancelli, og nu søger han efter landets bedst kvalificerede kandidater til at træde i deres sted. I skal derfor gennem sjove og intelligente selskabslege vise jeres potentiale til at besidde statens fornemmeste poster og hjælpe med at føre Danmark ind i en ny og lovende tid. Opdelt i hold skal I gennemføre Kongens udfordringer og dyste mod hinanden på tid og kløgt. Det team, som bedst formår at balancere mellem grundighed og effektivitet, vinder titlen som Kongens nye kancelli.

Hvis escape rooms, skattejagter og andre hjernegymnastiske øvelser er, hvad I nyder og søger, vil det unikke spil Kongens Kancelli ganske sikkert være en oplevelse for jer. Spillet er udviklet specifikt som en aktivitet for firmaer med henblik på teambuilding og I kan være sikre på, at spillet udfordrer jeres kreativitet, får jer til at lægge hovederne i blød og giver jer en helt ny oplevelse af samarbejde, alt imens I bliver underholdt. Kongens Kancelli er en perfekt aktivitet som start på jeres teamdag – en sjov og inspirerende form for teambuilding, der sætter gang i den hyggelige og festlige stemning.

Personalefest til enhver smag – i mange prislejer

Når I starter jeres firmafest med en social aktivitet, fx teambuilding-aktiviteten Kongens Kancelli, bliver isen hurtigt brudt og festen sættes i gang. Oplevelsen af sociale aktiviteter er desuden med til at gøre firmafesten til en oplevelse, kollegerne sent vil glemme. Men der findes selvfølgelig ikke kun én god opskrift på, hvordan man holder et fantastisk firmaarrangement. Derfor tilbyder vi mange forskellige pakkeoplevelser samt muligheden for at skræddersy arrangementet til jeres virksomhed, så det passer til lige præcis jeres behov og ønsker. Der er mulighed for at skabe sjove firmafester, afslappede personaleevents, teamdage med teambuilding aktiviteter – eller en kombination af det hele, kun fantasien sætter grænser.

Rammerne for din fest er med til at sætte stemningen. I den overdådige Riddersal er der mulighed for en fornem, uforglemmelig aften med god mad og gode samtaler. Havesalonen med direkte udgang til den skønne slotspark lægger op til en hyggelig eftermiddag, hvor der mingles og snakkes. Endelig danner Kælderbaren den perfekte ramme, hvis der skal festes, grines og skåles. Derudover er der rig mulighed for alternative lokationer i Charlottenlund Slots nærområde i Nordsjælland hos en af vores samarbejdspartnere.

De forskellige steder, firmaarrangementet kan afholdes, er selvfølgelig også med til at bestemme prisen. Der er derfor både god mulighed for at afholde et firmaevent på et mindre budget, og et hvor I bliver forkælet og får luksus for alle pengene.

Skriv til os og høre mere om mulighederne for en skræddersyet firmafest.

Oplevelser der vækker sammenholdet

Vi stræber efter at skabe de bedste oplevelser for jer til teambuilding, firmaevents eller festlige lejligheder. The Tribe er det særlige pift, der sikrer den gode gruppeenergi, med glæde, bobler og livsenergi.

Alt det praktiske

Arrangementer hos The Tribe kan som udgangspunkt tilpasses til alle dage og tidspunkter, hvis der er plads i vores kalender.

Priserne starter ved 1295,- pr. person. Med i prisen følger den eksklusive oplevelse Kongens Kancelli.

Der kan bookes events til alt mellem 10 og 200 personer. Hvis I er flere end det, så kontakt os direkte på mail eller telefon – vi finder en løsning.

Send forespørgsel for ledige tider her

12 + 2 =

The Tribe til Private

Hos The Tribe tilbyder vi også arrangementer til privatpersoner. Hvis du vil give din familie, vennekreds eller private forening en særlig oplevelse, kan I med fordel benytte jer af vores tilbud om arrangementer på Charlottenlund Slot.

Selskabslegene i Kongens Kancelli er en oplagt mulighed, hvis du vil have en oplevelse ud over det sædvanlige til dit arrangement.

Kontakt os med det samme og lad os give jer et tilbud på en uforglemmelig dag med fokus på sammenhold og underholdning. 

 

Kongens Kancelli – årets firmaoplevelse

Gør din fest til årets sociale begivenhed med intelligente selskabslege som underholdning.

Kongens Kancelli er et unikt event, kun afholdt på Charlottenlund Slot. En liveoplevelse sammensat til at styrke kollegiale, venskabelige eller familiære relationer. Det iscenesatte spil skaber rammen for en aften med gode samtaler og festlig stemning. I får med selskabslegene i de smukke omgivelser, startskuddet til en dejlig fest, hvor sanserne og nærværet er vækket, og isen er brudt. I kan springe de kedelige indledende snakke over og gå direkte til den sjove, lette og gode stemning, der kendetegner enhver succesfuld fest.

Kontakt os for ledige datoer

eller

Læs mere om Kongens Kancelli på Charlottenlund Slot her

 

Time of the tribes

Dyst mod andre virksomheder eller teams

Kontakt os med jeres behov

Teamudvikling

Oplev hinanden i et nyt perspektiv

Start jeres teamudvikling som forløb eller med en sjov, fordybende oplevelse og få tilknyttet teamcoaches der matcher

 

Skræddersyet Teamdag

En dag med sjov og fordybelse, tilpasset 100 % til jeres behov

Kontakt os med jeres behov

“Personers møde er som kontakten mellem kemiske substanser; hvis der er en reaktion, transformeres begge”

– Carl Gustav Jung

Hemmelige oplevelser

Vi aftaler med jer der arrangerer dagen, hvor vi tager hen. For alle andre er det en hemmelighed

Kontakt os med jeres behov

Åbningstider booking

Mandag – Fredag
09:00 – 17:00

Events kan bookes alle dage
- der er ledige tider

 

 

Skriv: in@thetribe.dk
Ring:+45 31 12 68 80

The Tribe
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Har du spørgsmål?