Firmajulefrokost

 

Julefest med The Tribe på Charlottenlund Slot

 

Firmajulefrokost på Charlottenlund Slot

Julefest i eventyrlige omgivelser – et arrangement udover det sædvanlige

Er der noget, der samler kollegerne på arbejdspladsen, så må det være den årlige firmajulefrokost. For mange er julefrokosten årets største firmaevent, året bliver rundet af og danseskoene får frit løb til de velkendte julesange. Når jeres firma holder julefrokost arrangeret af The Tribe, foregår det på det smukke Charlottenlund Slot i Gentofte nord for København. Her kan I holde julefrokost på præcis den måde, I gerne vil have det – eller I kan trygt læne jer tilbage og overlade planlægningen til os.

Kontakt os nu for at høre mere om mulighederne for jeres firmajulefrokost.

 

          Hvad andre siger

“En fantastisk dag”

“Alt i alt var vi virkelig tilfredse, godt arrangement og flotte omgivelser

Julie Pedersen – Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst

“Virkelig fint arrangement”

1000 tak for en fantastisk aften i går, det var et virkelig fint arrangement

Trine Galschiøt – indehaver af Arttiles

“Gennemført”

“Gennemført! Vi glæder os meget til at vende tilbage”

Gæst til event med poesi og New Orleans social dining

Tag den royale atmosfære ind

En god fest starter med den rigtige lokation. Der er lagt op til en eventyrlig og uforglemmelig aften, når I lader det snehvide Charlottenlund Slot udgøre rammerne om jeres firmajulefrokost. Slottets beliggenhed i Gentofte kun få kilometer nord for København betyder, at det er oplagt både for københavnerkontorer og firmaer baseret i Nordsjælland at holde julefrokost her.

På slottet kan vi tilbyde forskellige lokaler, alt efter jeres ønske om stemning og prisleje. Uanset om I vælger Riddersalen, Havesalonen eller Kælderbaren til jeres firmafest kan vi i fællesskab finde frem til lige præcis den løsning, der passer jer bedst. Om I er til en klassisk firmajulefrokost med et tvist i form af spillet Kongens Kancelli, efterfulgt af festmiddag i Riddersalen, eller en social dining oplevelse med smørrebrød i Havesalonen er op til jer.

Området omkring Charlottenlund Slot hed oprindeligt Gyldenlund og fungerede som forlystelsessted for adelen og det finere borgerskab. Her nød de godt af den forfriskende havudsigt og overdådige slotshave. Også i dag kan man mærke historiens vingesus, når der er firmafest på slottet.

The Tribe samarbejder med Travbanen og andre oplagte lokationer i området. Hvis slottet ikke virker ideelt til hele jeres arrangement, kan vi dermed skræddersy en anden oplevelse i vores smukke nærområde.

4 + 4 =

Styrk sammenholdet

Julefrokosten i Danmark har mange traditioner, og den har rødder helt tilbage til Vikingetiden. Her markerede man vintersolhverv og slutningen på den mørkeste tid på året ved at spise et stort festmåltid, og humøret var højt.

Julefrokosten er en perfekt lejlighed til at bryde med hverdagen og prøve noget nyt. Den uformelle stemning og traditioner som pakkeleg, spil, quiz og anden underholdning betyder, at der allerede skabes et stærkere bånd mellem kollegaer, der mødes på kryds og tværs i nye omgivelser. Med The Tribe kan I også gøre op med traditionerne og holde jeres julefrokost en helt ny facon. I kan holde temafest med fx maskebal, prøve vores unikke spil Kongens Kancelli eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænserne for jeres firmajulefrokost, når den er arrangeret af os.

Hvis I vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres julefest.

Nyt liv til de gamle traditioner med Kongens Kancelli

Til en klassisk firmajulefrokost hører ofte nissehuer og pakkeleg. Men hvis man vil tilføre et friskt pust og nye oplevelser til den gamle juletradition, kan man tilføje et nyt element af underholdning til sin julefrokost. Her tilbyder The Tribe det unikke spil Kongens Kancelli

 

I Kongens Kancelli dyster du og dine kollegaer om at vinde kongens gunst og udmærkelse. Kongen har for nyligt afsat sit ineffektive og sløsede kancelli, og nu søger han efter landets bedst kvalificerede kandidater til at træde i deres sted. I skal derfor gennem sjove og intelligente selskabslege vise jeres potentiale til at besidde statens fornemmeste poster og hjælpe med at føre Danmark ind i en ny og lovende tid. Opdelt i hold skal I gennemføre Kongens udfordringer og dyste mod hinanden på tid og kløgt. Det team, som bedst formår at balancere mellem grundighed og effektivitet, vinder titlen som Kongens nye kancelli.

Kongens Kancelli benytter særligt udvalgte elementer fra escape rooms, og det er målrettet teambuilding i virksomheder. Det er derfor ideelt til en firmajulefrokost, hvor elementer af teambuilding og samarbejdsøvelser flettes sammen i en underholdende aktivitet, der samler de ansatte. Det royale tema går hånd i hånd med de overdådige omgivelser på slottet, og spillet skaber sammenhold, mens det fungerer som startskud til en sjov og anderledes julefest med kollegerne.

Kontakt os nu for at høre mere om, hvad Kongens Kancelli kan give til jeres firmajulefrokost 2020.

Oplevelser der vækker sammenholdet

Vi stræber efter at skabe de bedste oplevelser for jer til teambuilding, firmaevents eller festlige lejligheder. The Tribe er det særlige pift, der sikrer den gode gruppeenergi, med glæde, bobler og livsenergi.

Alt det praktiske

Arrangementer hos The Tribe kan som udgangspunkt tilpasses til alle dage og tidspunkter, hvis der er plads i vores kalender.

Priserne starter ved 1295,- pr. person. Med i prisen følger den eksklusive oplevelse Kongens Kancelli.
Læs mere om vores prispakker for firmaevents.

Der kan bookes events til alt mellem 12 og 140 personer. Hvis I er flere end det, så kontakt os direkte.

 

Send forespørgsel for ledige tider her

6 + 7 =

Kongens Kancelli – årets firmaoplevelse  

Gør din fest til årets sociale begivenhed med intelligente selskabslege som underholdning.

Kongens Kancelli er et unikt event, kun afholdt på Charlottenlund Slot. En liveoplevelse sammensat til at styrke kollegiale, venskabelige eller familiære relationer. Det iscenesatte spil skaber rammen for en aften med gode samtaler og festlig stemning. I får med selskabslegene i de smukke omgivelser, startskuddet til en dejlig fest, hvor sanserne og nærværet er vækket, og isen er brudt. I kan springe de kedelige indledende snakke over og gå direkte til den sjove, lette og gode stemning, der kendetegner enhver succesfuld fest.

Kontakt os for ledige datoer

eller 

Læs mere om Kongens Kancelli på Charlottenlund Slot her

 

Teambuilding med venner og familie

Ønsker du en anderledes dag med dine venner eller familien for at markere at den søde juletid står for døren, så er Kongens Kancelli hos The Tribe en oplagt mulighed for at vokse sammen.

I live-spillet har i mulighed for at udforske de dynamikker der er i jeres familie eller vennegruppe.

Iscenesættelsen skaber rammen for en dag eller aften med festlig stemning og gode samtaler – også i tiden efter. I er sikret en oplevelse med underholdning og mulighed for at styrke sammenholdet i gruppen.

Hvis det ønskes, kan vi hos The Tribe også være behjælpelige med at arrangere transport og/eller spisning før eller efter arrangementet. Kontakt os for at høre nærmere om jeres muligheder.

Sammen med introduktionen til spillet, vil I få serveret et glas bobler til at sætte den gode stemning.

Time of the tribes

Dyst mod andre virksomheder eller teams

Kontakt os med jeres behov

Teamudvikling

Oplev hinanden i et nyt perspektiv

Start jeres teamudvikling som forløb eller med en sjov, fordybende oplevelse og få tilknyttet teamcoaches der matcher

 

Skræddersyet Teamdag

En dag med sjov og fordybelse, tilpasset 100 % til jeres behov

Kontakt os med jeres behov

“Personers møde er som kontakten mellem kemiske substanser; hvis der er en reaktion, transformeres begge”

– Carl Gustav Jung

Hemmelige oplevelser

Vi aftaler med jer der arrangerer dagen, hvor vi tager hen. For alle andre er det en hemmelighed

Kontakt os med jeres behov

Åbningstider booking

Mandag – Fredag
09:00 – 17:00

Events kan bookes alle dage
- der er ledige tider

 

 

Skriv: in@thetribe.dk
Ring:+45 31 12 68 80

The Tribe
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Har du spørgsmål?