Firmajulefrokost

 

Julefest med The Tribe i de smukke sale på Charlottenlund Slot

 

Firmajulefrokost på Charlottenlund Slot

Julefest eller Nytårstaffel for hele firmaet i eventyrlige omgivelser – få et arrangement udover det sædvanlige.

Er der noget, der samler kollegerne og den gode energi på arbejdspladsen, må det være den årlige firmajulefrokost. For mange er julefrokosten årets største firmaevent, hvor året skal rundes af med et brag. Når jeres firma holder julefrokost arrangeret af The Tribe, foregår det som regel på det smukke Charlottenlund Slot lige nord for København. Her kan I trygt læne jer tilbage og overlade planlægningen til os.

Vi sørger for det hele: I vores store pakke starter I med det roste teambuildingspil Kongens Kancelli, der sørger for I bliver rystet godt sammen, mens I nyder forfriskende bobler, snacks og gode vine eller øl og vand. Med spillet er den gode stemning sikret og vi sørger for i slutter på en high med vores originale selskabsleg Hof anekdoter, hvor I som inviterede til hoffet starter en fest.

I godt humør sætter I jer til bords til en gourmet middag i riddersalen eller havesalen, med tilhørende eksklusiv vinbar. Eller I kan få tapas inspirede serveringer med et juletvist, mens i socialiserer til lounge musik og bliver serviceret af vores servicemindede og smukke tjenerteam.

Dejligt mætte og med god vin til ganen, starter festen…

Til jule firmafesten kan tilkøbes cocktail bar med autentiske cocktails fra New Orleans og Caribien, serveret af vores unikke bartender team, der forstår at skabe den gode stemning og for alvor sætte festen i gang. 

Med The Tribe er I sikret et vellykket arrangement, hvor der er tænkt på alle detaljer og vi sikrer at I får en 1. klasses oplevelse sammen. 

Prøv også vores Nytårstaffel koncept, der findes i en royal deluxe udgave og en mere nedtonet version.

Priserne for Firmajulefrokost og nytårstaffel starter ved 1495,- pr. person ved tapas serveringer eller social dining med klassisk julebord (fra 10 personer).

Eller gourmet middag inkl. fri kvalitets vinbar og fest (mindst 25 personer) til 1995,- pr. person.

I begge pakker er den eksklusive teambuilding oplevelse Kongens Kancelli med i prisen samt fri øl, vand, vin og snacks under hele arrangementet.

Kontakt os nu for ledige tider

          Hvad andre siger

“En superdejlig dag og oplevelse vi sent vil glemme.”

“Vi holdte vores samlede teamevent og firmafest for vores medarbejdere på The Voice, NOVA, Radio 100, Pop FM, Radio SOFT, myROCK hos The Tribe og havde en fantastisk dag. Vi holder mange firmaevents og det her ligger klart i toppen af, hvad vi har oplevet.
The Tribe holdt et meget højt service niveau, hvor stort set alt kunne lade sig gøre.
Vi havde bestilt teambuilding oplevelsen Kongens Kancelli, der gav dagen den helt rigtige start og endte på en high i højt humør med masser af grin. Et virkelig godt teambuilding spil som rystede os godt sammen. Inden vi forstsatte til en delikat middag i slottets riddersal med dejlig vin og en god vinselektion i vinbaren.
Vi sluttede vores firmaevent med fest, dans og cocktailbar i loungen. Alt i alt en superdejlig dag og oplevelse, vi sent vil glemme.
Tak til The Tribe. I laver firmaevents i særklasse og vi vil huske jer til en anden gang.

Anne Schyum – Bauer Media

“En helt særlig følelse”

Kongen Kancelli på Charlottenlund slot

“I de smukke rammer på og omkring Charlottenlund slot, giver Kongens Kancelli en helt særlig følelse og frembringer et kæmpe engagement i enhver.

Spillet er perfekt som f.eks. en team building aktivitet, og kræver sammarbejde og fælles strategisk beslutningstagen. Historien er velskrevet og opgaverne er udfordrende og i tråd med den overordnede historie.

Oplevelsen kan varmt anbefales, til både team building, familie arrengementer eller bare til folk der kan lide fælles udfordringer og escape rooms.”

Morten E. Hvidtfeldt – Edora

“Kan varmt anbefales”

“Teamet fra the Tribe havde arrangeret en dejlig eftermiddag og aften for os. Kongens kancelli spilet var sjovt og gav mulighed for at bruge sine forskellige evner. lidt venskabelig konkurrence og god facilitering fik virkeligt folk op på dupperne. det var skønt med de smukke omgivelser og med styr på tingene. The Tribe viste også stor fleksibilitet og højt service niveau, da vi på dagen pludseligt måtte lave ændringer.
Kan varmt anbefales som ryst sammen arrangement.”

Manmeet Sahota – Alfa Nordic

 

7 + 6 =

Tag den royale atmosfære ind

En god fest starter med den rigtige lokation. Der er lagt op til en eventyrlig og uforglemmelig aften, når I lader det snehvide Charlottenlund Slot udgøre rammerne om jeres firmajulefrokost. Slottets beliggenhed i Gentofte kun få kilometer nord for København betyder, at det er oplagt både for københavnerkontorer og firmaer baseret i Nordsjælland at holde julefrokost her.

På slottet kan vi tilbyde forskellige lokaler, alt efter jeres ønske om stemning og prisleje. Uanset om I vælger Riddersalen, Havesalonen eller Kælderbaren til jeres jule firmafest kan vi i fællesskab finde frem til lige præcis den løsning, der passer jer bedst. Om I er til en klassisk firmajulefrokost med et tvist i form af spillet Kongens Kancelli, efterfulgt af festmiddag i Riddersalen, eller en social dining oplevelse er op til jer.

Området omkring Charlottenlund Slot hed oprindeligt Gyldenlund og fungerede som forlystelsessted for adelen og det finere borgerskab. Her nød de godt af den forfriskende havudsigt og overdådige slotshave. Også i dag kan man mærke historiens vingesus, når der er firmafest og julefrokost på slottet.

The Tribe samarbejder med andre slotte og eksklusive lokationer på hele Sjælland. Hvis vores faste lokationer ikke virker ideelt til hele jeres arrangement, kan vi dermed skræddersy en anden oplevelse i vores smukke sortiment.

Styrk sammenholdet med fornyede traditioner

Julefrokosten i Danmark har mange traditioner, og den har rødder helt tilbage til Vikingetiden. Her markerede man vintersolhverv og slutningen på den mørkeste tid på året ved at spise et stort festmåltid, og humøret var højt.

Julefrokosten er en perfekt lejlighed til at bryde med hverdagen og prøve noget nyt. Den uformelle stemning og traditioner som pakkeleg, spil, quiz og anden underholdning betyder, at der allerede skabes et stærkere bånd mellem kollegaer, der mødes på kryds og tværs i nye omgivelser. Med The Tribe kan I også gøre op med traditionerne og holde jeres julefrokost en helt ny facon. I kan holde temafest med fx maskebal, prøve vores unikke spil Kongens Kancelli eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænserne for jeres firmajulefrokost, når den er arrangeret af os.

Hvis I vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os for en uforpligtende samtale om jeres julefest.

Nyt liv til de gamle traditioner med Kongens Kancelli

Til en klassisk firmajulefrokost hører ofte nissehuer og pakkeleg. Men hvis man vil tilføre et friskt pust og nye oplevelser til den gamle juletradition, kan man tilføje et nyt element af underholdning til sin julefrokost. Her tilbyder The Tribe det unikke spil Kongens Kancelli

 

I Kongens Kancelli dyster du og dine kollegaer om at vinde kongens gunst og udmærkelse. Kongen har for nyligt afsat sit ineffektive og sløsede kancelli, og nu søger han efter landets bedst kvalificerede kandidater til at træde i deres sted. I skal derfor gennem sjove og intelligente selskabslege vise jeres potentiale til at besidde statens fornemmeste poster og hjælpe med at føre Danmark ind i en ny og lovende tid. Opdelt i hold skal I gennemføre Kongens udfordringer og dyste mod hinanden på tid og kløgt. Det team, som bedst formår at balancere mellem grundighed og effektivitet, vinder titlen som Kongens nye kancelli.

Kongens Kancelli benytter særligt udvalgte elementer fra bl.a. escape rooms, og det er målrettet teambuilding i virksomheder. Men på et helt nyt niveau, der ikke ellers ses i Danmark. Med vores team af antropologer, erhvervscoaches og kommunikationsfolk har vi skabt spil og teambuilding, der på en sjov måde afspejler virkeligheden dilemmaer på mange danske arbejdspladser. Måske gennemskuer dit hold den røde tråd og får valgt en bedre strategi end de andre hold. Måske ikke, men vi garanterer at alle får en sjov oplevelse og går til middagen og senere fest i høj stemning og klar til at socialisere.
The Tribe som leverandør er ideelt til en firmajulefrokost, hvor elementer af teambuilding og samarbejdsøvelser flettes sammen i en underholdende aktivitet, der samler de ansatte. Det royale tema går hånd i hånd med de overdådige omgivelser på slottet, og spillet skaber sammenhold, mens det fungerer som startskud til en sjov og anderledes julefest med kollegerne.

Kontakt os nu for at høre mere om, hvad Kongens Kancelli kan give til jeres firmajulefrokost 2022.

Oplevelser der vækker sammenholdet

Vi stræber efter at skabe de bedste oplevelser for jer til teambuilding, firmaevents eller festlige lejligheder. The Tribe er det særlige pift, der sikrer den gode gruppeenergi, med glæde, bobler og livsenergi.

Alt det praktiske

Arrangementer hos The Tribe kan som udgangspunkt tilpasses til alle dage og tidspunkter, hvis der er plads i kalenderen.

Priserne for Firmajulefrokost starter ved 1495,- pr. person ved tapas serveringer eller social dining med klassisk julebord (fra 10 personer).

Eller gourmet middag inkl. fri kvalitets vinbar og fest (mindst 25 personer). til 1995,- pr. person.

I begge pakke er den eksklusive teambuilding oplevelse Kongens Kancelli med i prisen.
Læs mere om vores prispakker for firmaevents.

Der kan bookes events til alt mellem 10 og 250 personer. Hvis I er flere end det, så kontakt os direkte for skræddersyet eventdesign.

 

“En fantastisk dag”

“Alt i alt var vi virkelig tilfredse, godt arrangement og flotte omgivelser

Julie Pedersen – Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst

“Virkelig fint arrangement”

1000 tak for en fantastisk aften i går, det var et virkelig fint arrangement

Trine Galschiøt – indehaver af Arttiles

“Gennemført”

“Gennemført! Vi glæder os meget til at vende tilbage”

Privat gæst til juleevent med New Orleans social dining og underholdning

Send forespørgsel for ledige tider her

8 + 13 =

Kongens Kancelli – årets firmaoplevelse  

Gør din fest til årets sociale begivenhed med intelligente selskabslege som underholdning.

Kongens Kancelli er et unikt event, kun afholdt på Charlottenlund Slot. En liveoplevelse sammensat til at styrke kollegiale, venskabelige eller familiære relationer. Det iscenesatte spil skaber rammen for en aften med gode samtaler og festlig stemning. I får med selskabslegene i de smukke omgivelser, startskuddet til en dejlig fest, hvor sanserne og nærværet er vækket, og isen er brudt. I kan springe de kedelige indledende snakke over og gå direkte til den sjove, lette og gode stemning, der kendetegner enhver succesfuld fest.

Kontakt os for ledige datoer

eller 

Læs mere om Kongens Kancelli på Charlottenlund Slot her

 

Teambuilding med venner og familie

Ønsker du en anderledes dag med dine venner eller familien for at markere at den søde juletid står for døren, så er Kongens Kancelli hos The Tribe en oplagt mulighed for at vokse sammen.

I live-spillet har i mulighed for at udforske de dynamikker der er i jeres familie eller vennegruppe.

Iscenesættelsen skaber rammen for en dag eller aften med festlig stemning og gode samtaler – også i tiden efter. I er sikret en oplevelse med underholdning og mulighed for at styrke sammenholdet i gruppen.

Hvis det ønskes, kan vi hos The Tribe også være behjælpelige med at arrangere transport og/eller spisning før eller efter arrangementet. Kontakt os for at høre nærmere om jeres muligheder.

Sammen med introduktionen til spillet, vil I få serveret et glas bobler til at sætte den gode stemning.

Et udvalg af glade gæster til firmaevents

Skrumpet

Time of the tribes

Dyst mod andre virksomheder eller teams

Kontakt os med jeres behov

Teamudvikling

Oplev hinanden i et nyt perspektiv

Start jeres teamudvikling som forløb eller med en sjov, fordybende oplevelse og få tilknyttet teamcoaches der matcher

 

Skræddersyet Teamdag

En dag med sjov og fordybelse, tilpasset 100 % til jeres behov

Kontakt os med jeres behov

“Personers møde er som kontakten mellem kemiske substanser; hvis der er en reaktion, transformeres begge”

– Carl Gustav Jung

Hemmelige oplevelser

Vi aftaler med jer der arrangerer dagen, hvor vi tager hen. For alle andre er det en hemmelighed

Kontakt os med jeres behov

Åbningstider booking

Mandag – Fredag
09:00 – 17:00

Events kan bookes alle dage
- der er ledige tider

 

 

Skriv: in@thetribe.dk
Ring:+45 31 12 68 80

The Tribe
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Har du spørgsmål?