Teamdag med The Tribe


Teamdag med The Tribe
på Charlottenlund Slot,
hos Jer, eller på lokation vi vælger sammen.

The Tribe råder over et stort netværk af konsulenter med specialiserede baggrunde. Vi er selv antropologer, undervisere og teamkonsulenter
og har nært samarbejde med Enneagrameksperter, high-performance konsulenter, erhvervspsykologer, og ja sågar erhvervsshamaner med udgangspunkt i den positive psykologi, for jer der tør åbne jer helt op for hinanden. I The Tribe vil vi gerne give jer værdier og værktøjer med, I kan bruge i hverdagen. The Tribe er for jer der vil prøve noget lidt anderledes og måske er lidt trætte af skabelonsnak fra konsulenter, der tænker i fastlåste modeller og systemer. Vi tror på at fremtiden er åben, fri og positiv, hvis vi vælger at skabe den ånd. Vi tror på, at der stadig er mange uopdagede områder, oceaner og værdier at opdyrke, både i menneskelig viden, relationsindsigt og konkret manifesteret i verden. 
Vores drømmevision er at være med til at fremelske ægte arbejdsglæde, teamsamarbejde med forståelse og kærlighed til hinanden,
  tilpasset jeres organisationskultur og ståsted. I er altid velkomne her på Charlottenlund slot og vi kommer også gerne ud til jeres virksomhed eller organisation. Læs videre herunder om teamdage med antropologisk fokus og det helt unikke teambuilding spil Kongens Kancelli eller besøg vores side om persontype tests og teamdags forløb med Enneagrammet.

 

Teamdag på Charlottenlund Slot

 

3 – 12 timer

I ankommer til os på vores hovedsæde på Charlottenlund Slot.
10 – 40 personer ml. kl. 9 – 21 alle dage.
40 personer + er velkomne til teamdag hverdage efter kl. 15 og weekender fra kl. 10.

 

Teamdag hos Jer

3 – 12 timer

Vi kommer til jer med oplæg, inspiration, spil og meget mere. Se afsnittet antropologisk evidensbaseret teamdag og beskrivelsen af METODER TIL SAMARBEJDE

 

Teamdage med overnatning eller flerdages forløb

En fordybelsesproces med fornyet teamspirit

Vi tager sammen ud til en af vores udvalgte locations og fordyber os igennem flere dage i Jeres samarbejde og skaber en unik teamspirit.

Antropologisk evidensbaseret teamdag

Der findes mange modeller for- og tilgange til, hvordan samarbejde i et team når sit fulde potentiale. Fra Meredith Belbins ni roller, over Bruce Tuckmans blik for processen, til Patrick Lencionis fokus på forhindringerne (og hans grundlæggende tro på, at dygtige teams sådan set ikke er raketvidenskab – så længe man ikke falder over forhindringerne).

Vi, The Tribe, deler noget af Lencionis overbevisning – at lave stærkt teamsamarbejde er ikke raketvidenskab. Men vi ønsker, modsat Lencioni, ikke at fokusere på forhindringerne.

Vi afviser bestemt heller ikke forekomsten af roller i en gruppe, eller potentialet i at arbejde med dem. Men vil man medtænke roller, skal man rekruttere meget målrettet – et kæmpe forarbejde, der starter længe før selve opgaveløsningen endelig kan gå i gang.

Og som det gælder for så mange andre modellers tilgang til teams, indebærer tænkning i roller et meta-niveau, et helikopterperspektiv om man vil, som man hele tiden skal huske på at løfte sig op til – også undervejs i opgaveløsningen – for at kunne bruge modellen aktivt:

 

”Hvad betydning for mit teams løsning af denne konkrete opgave har det, at jeg er X rolle?”

 

Det er et metaspørgsmål, som kræver overvejelse og oversættelse til virkeligheden, før det kan anvendes. Vi, The Tribe, stiller os tvivlende overfor, om man reelt har tid og rum til at oversætte og metatænke regelmæssigt i et i forvejen presset arbejdsliv…

Kunne man i stedet fokusere sin indsats direkte, hvor det gælder i praksis, på løsningen af opgaven? Stille helt skarpt på selve processen ”opgaveløsning”! Og endda alene se på konkrete værktøjer, metoder til stærkt samarbejde her og nu om du vil, som ikke er en model eller kræver metatænkning, men som har karakter af konkrete anvisninger: Vær konkret; vær præcis; tænk højt; lyt; beskriv problemet; indrøm at der er et problem, og at du ikke har svaret; vis din tvivl uden at tvivle på dit eget værd; anerkend andres indsats; giv ros og tag godt imod det selv; bliv enige om målet; tag beslutninger sammen. Den slags.

Det perspektiv er ikke raketvidenskab. Det er heller ikke nødvendigvis et brud med modellerne. Det siger ikke, at alle andre tager fejl. Eller at man ikke kan gøre andet og mere – hvis man har tiden og pengene – og ønsker også at arbejde med roller, eller forhindringer, eller dyb tillid… Men det er et evidensbaseret perspektiv. Det er vokset lige ud af virkeligheden. Det er de mønstre, der træder frem, når en antropolog ser hundredvis af teams prøve kræfter med den samme komplicerede udfordring igen og igen. De metoder og værktøjer til succes, og selvfølgelig de faldgruber man kan ryge i undervejs, der træder frem, når det antropologiske perspektiv stiller skarpt og spørger:

Hvordan gør man godt teamwork?

Metoder til samarbejde

The Tribe tror på, at godt samarbejde alene kræver menneskelige kvaliteter, der bor i os alle. Med andre ord, alle kan gøre godt samarbejde – i hvert fald fra tid til anden.

Skal godt samarbejde lykkes hver gang må man blive bevidst om, hvad det er, vi mennesker kan, der virker og hvordan.

The Tribe kan tilbyde jeres team / virksomhed en teamdag, hvor I får konkrete metoder til effektivt samarbejde præsenteret og mulighed for at afprøve metoderne på udfordrende opgaver i løbet af dagen.
Vi afslutter dagen med at udarbejde en handleplan, der fokuserer jeres teams indsats fremadrettet.

Forløbet hos The Tribe er særligt velegnet til allerede etablerede teams, der ønsker at blive endnu skarpere og lære hinanden bedre at kende. Eller til nye teams, der har brug for hurtigt at finde egne ben og fælles fodslag.

Vi mødes naturligvis gerne med jer inden en teamdag aftales og kommer jeres konkrete behov nærmere. Hvis det
viser sig nødvendigt, kan der naturligvis justeres i forløbet,

Programmet kan derfor altid tilrettelægges på baggrund af et forudgående møde og forventningsafstemning. Et heldagsarrangement kunne se ud som følger:

10:00 – 10:30 Introduktion, 5 metoder/værktøjer, inkl. helt korte øvelser

10:30 – 11:00 Guidet refleksion om ’os’; hvordan passer de værktøjer os?

11:00 – 11:20 Øvelse, (forberedelse til den store opgave)

11:20 – 11:30 Kort summepause

11:30 – 12:00 Guidet refleksion; fik vi gjort det, vi havde brug for at gøre? Hvad tager vi med os videre?

12:00 – 13:00 Frokost på slottet

13:00 – 16:00 The Game – ”Become a Tribe”

13:00 – 13:30 1. Del (og intro til opgaven); Nå frem til en beslutning

13:30 – 14:00 Guidet refleksion; Brug erfaringen fra 1. Del; aftal metode fremadrettet

14:00 – 14:30 2. Del; Arbejd videre og gør det, I har aftalt

14:30 – 15:00 Guidet refleksion; Står alle (stadig) bag beslutningen? Er I på vej i mål?

15:00 – 15:30 3. Del; Afslut opgaven, nå i mål!

15:30 – 16:00 Guidet refleksion; Nåede I det? Hvordan? Hvad gik særlig godt/galt?

16:00 – 16:30 Pause

16:30 – 17:00 Handleplan; Virkede metoderne? Hvad tager I med jer? Hvad skal I gøre fremadrettet? Hvordan? Hvornår? Hvem har ansvar?

Eventuelt
Walk and talk i slotsparken.
Teamspirit; sådan spiller vi hinanden gode, kompenserer for egne faldgruber og blinde vinkler, samt udnytter teamets skjulte ressourcer bedst muligt.
Fremlæggelser af dagens udbytte samt fastsættelse af nye strategier, handlinger og muligheder, der skal afprøves
Vi slutter på et high, f.eks. med en af vores selskabslege.

Priser teamdage til virksomheder

 

✅ Startpris for antropologisk teamdag hos jer inkl. spil = 30.000 DKK
– op til 20 deltagere. Herefter 1200 DKK pr. person.

 

✅ Startpris for teamdag hos os på Charlottenlund slot inkl. mad, fri forplejning og det unikke teambuilding spil Kongens Kancelli = 20.000 DKK
– Inkl 10 deltagere. Herefter 2000 DKK pr. person.

 

✅ Startpris Enneagram teamdags forløb inkl. persontype tests = 20.000 DKK.
Op til 20 deltagere. Herefter fra 1200 DKK pr. person.
Afholdes Enneagram teamdags forløbet hos os på Charlottenlund  Slot, er der et tillæg på 895 DKK pr. deltager inkl. fri forplejning.

 

✅ Special designede teamdage med flerdages forløb starter typisk på 50.000 DKK og opefter.
Kontakt os for et skræddersyet tilbud.

 

The Tribe & antroplogi i Jeres virksomhed

Kongstanken for The Tribe er, at mennesker kan. Men vi er også bevidste om, at man ofte har travlt og derfor nemt falder tilbage i kendte rutiner. Vi lover derfor, at de metoder vi sender jer af sted med kan
bruges umiddelbart. At de vil være lette at huske, både fordi I har afprøvet dem undervejs, men også fordi de vil være genkendelige for jer alle – de kan sågar synes banale. Det afgørende er, at blive bevidste om
metoderne; at de virker og hvordan de virker.

Udfyld formularen herunder

3 + 6 =

 

Find ind til jeres fulde potentiale.

Med en teamworkshop, vil I finde sider af  selv og teamet, I ikke selv var klar over I havde.

The Tribes arbejde kan beskrives som et filosofisk og psykologisk landkort over de adfærdsstrukturer og mønstre vi har som mennesker og grupper.

Gennem et forløb med The Tribe, kan I åbne op for nye døre til teamets samarbejde.

Hvad andre siger om

The Tribes Teambuilding og workshops

“En fantastisk dag”

“Vi var virkelig tilfredse, godt arrangement og flotte omgivelser

Julie Pedersen – Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst

“Virkelig fint arrangement”

1000 tak for en fantastisk aften i går, det var et virkelig fint arrangement

Trine Galschiøt – indehaver af Arttiles

“Gennemført”

“Gennemført! Vi glæder os meget til at vende tilbage”

Teamleder til julefrokostevent

Kontakt The Tribe for at høre mere om teamdage

4 + 1 =