Firma sommerfest

 

The Tribe på Charlottenlund Slot

Festlig stemning, intelligente sociale lege og luksus til ganen er i højsædet.

 

Firma sommerfest i smukke, eksklusive omgivelser

Forestil jer smilende kolleger på tæpper i græsset, med et køligt glas bobler i hånden, mens havbrisen, sjove selskabslege og slotshavens smukke udsigt vækker sanserne.

 

          Hvad andre siger

“En fantastisk dag”

"Vi var virkelig tilfredse, godt arrangement og flotte omgivelser"

Julie Pedersen - Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst

“Virkelig fint arrangement”

"1000 tak for en fantastisk aften i går, det var et virkelig fint arrangement "

Trine Galschiøt - indehaver af Arttiles

“I er bare de bedste samarbejdspartnere”

Betinna Sidor - HR-direktør
Buus Jensen Revisionshus

“Gennemført”

"Gennemført! Vi glæder os meget til at vende tilbage"

Gæst til julefrokostevent

The Tribe tilbyder Sommerfester på 1. klasse

Ideelle omgivelser til sommerfest

Lad Charlottenlund Slot og den smukke slotshave udgøre rammerne for jeres sommerfest eller firmapicnic. Her er både plads til uformelt samvær, festlig stemning og sociale lege, der sikrer en god start på jeres dag.

Oprindeligt hed området omkring Charlottenlund Slot “Gyldenlund” og var forlystelsessted for adelen og det finere borgerskabs selskabslege. Med den fortryllende havudsigt og den sanseberusende slotshave er det ikke svært at forstå.

Vi inviterer jer til at mærke historiens vingesus og starte jeres festdag med intelligente selskabslege i de indbydende omgivelser.

Datoer hvor det endnu er muligt at skabe hele sommerfesten på selve slottet:

24. maj

Z

7. juni

Z

(Læs mere nedenfor)

Varme, dybde og nærvær

Sommerfester med The Tribe er skabt med varme, dybde og nærvær. Typisk iscenesætter vi oplevelsen på Charlottenlund Slot eller en af vores eksklusive lokationer i slotsparken, men det er også muligt at opleve The Tribes helt særlige stemning andre smukke steder i Nordsjælland.

Der findes derfor andre gode muligheder for en anderledes og eksklusiv sommerfest, hvis jeres foretrukne dato ikke længere ledig på selve slottet. Weekenden den 31. maj / 1. juni kan The Tribe f.eks. tilbyde en kombination af spillet Kongens Kancelli i slotsparken om eftermiddagen og deltagelse i festivallen Sommersol på Slottet om aftenen. Eller I kan fortsætte direkte fra spillet til en lækker middag på Skovrideren og slutte af med fest/natklub på Reservatet.

Nedenfor kan I få et indtryk af de mange muligheder vi tilbyder. I er altid velkomne til at kontakte os direkte – vi sætter gerne flere ord på, hvad der kan lade sig gøre.

Årets sommerfest for virksomheder

Charlottenlund Slot den 7. juni 2024

The Tribes store sommerfest i 2024 er iscenesat på Charlottenlund Slot og i den skønne slotshave. Jeres værter byder velkommen på slottet med et glas kølige bobler og lækre snacks. Når I lige er landet i stemningen, samles vi om The Tribes roste teambuilding spil Kongens Kancelli, som optakt til en fantastisk dag og aften sammen. The Tribes koncept denne dag er en luksuriøs oplevelse, hvor I nyder livet og hinandens selskab i skønne rammer. Vi slår slottets døre op for intelligente selskabslege, Social dining og god vin, Caribisk musik og senere stemningsfuld natklub og fest med mulighed for autentiske cocktails fra New Orleans og Caribien.

 

The Tribe teambuilding Charlottenlund
Personalefest

Vær med på hele rejsen

Den 7. juni har de første ca. 100 gæster mulighed for at spille Kongens Kancelli, hvor I slutter på en high med latter, nærvær og sammenhold. En perfekt optakt til uformel sharing food og Caribisk fest.

I spiller sammen, i teams med gode kollegaer, men måske i konkurrence med andre teams fra andre virksomheder – det kommer an på jeres antal.

I spiser også samlet, måske i samme smukke sal som gæster fra andre virksomheder. Igen, det kommer an på jeres antal. Vi sørger for stemningsfuld atmosfære, hvor man også kan føre en god samtale.

Til middagen hører en veludstyret vin bar ad libitum, hvor man kan få en snak med vores sommelier, prøvesmage alt det man lyster og vælge sine favoritter.

Når festen går i gang efter middagen, står dørene til haven på vid gab og man mingler og nyder sommerluften, som man selv ønsker. Festens centrum er baren og dansegulvet i slottets lounge, hvor Caribiske rytmer skubber gang i gulvet, mens dygtige bartendere langer lækkerier over disken.

 

Kom senere til bare middag og fest

The Tribes sommerfest koncept den 7. juni indebærer at flere virksomheder spiller, spiser og fester sammen. Men har I ikke tiden til hele rejsen, eller skal der holdes lidt på budgettet, er det en mulighed at springe spillet over og ankomme direkte til middagen.

Vi tager stadig godt imod jer med kølige bobler og frisk sommerstemning, inden I samlet sætter jer til bords i en af slottets smukke sale, eller måske nyder madoplevelsen udendørs, som en mere casual form for dining, der lægger op til at mingle, hygge og socialisere i sommeraftenens skød.

 

Firmajulefrokost mad
Gæster ankommer til fest og siger velkommen med den første skål

Duk op til festen

Har I allerede middagsplaner andetsteds? Men Caribisk sommerstemning på et gammelt kongeslot og udsigten til lækre cocktails fra de tropiske strande lyder ikke så tosset? I er også velkomne til først at gøre entre til selve festen.

Vi tager imod jer med kølige bobler eller en lækker velkomstdrink og sørger for, at I lige lander i stemningen, inden vi viser vej til kælderbaren og dansegulvet.

 

Sommerfester med The Tribe på andre datoer

Mulighedernes fest

Vi arrangerer fester i alle størrelser og gerne på andre tidspunkter end de populære fredage.
Lad os f.eks. give jer muligheden for at få Charlottenlund Slot for jer selv, så I, i royale rammer og skøn natur, kan dyrke fællesskabet og nærværet med hinanden.
Eller nyd en lille picnickurv og bobler i slotshaven, spil livespillet Kongens Kancelli og afslut dagen med en berigende oplevelse sammen med kollegaer og venner.
Vi tilbyder oplevelsespakker i alle prisgrupper, afhængigt af gruppens størrelse og jeres ønsker.
Kontakt os for at høre nærmere eller reservere datoen til jeres næste arrangement.

Kongens Kancelli – årets firmaoplevelse

Gør din fest til årets sociale begivenhed med intelligente selskabslege som underholdning.

Kongens Kancelli er et unikt event, designet til Charlottenlund Slot. En analog liveoplevelse sammensat til at styrke kollegiale, venskabelige relationer. Det iscenesatte spil skaber rammen for en aften med gode samtaler og festlig stemning. Med kongelige selskabslege i de smukke omgivelser, får I startskuddet til en dejlig fest, hvor sanserne og nærværet er vækket, og isen er brudt. Vi skaber en sammenhængende rejse, med spillet som anslag, hvor der hele tiden tænkes på at skabe den sjove, lette og gode stemning, der kendetegner enhver succesfuld fest.

 

Læs mere om Kongens Kancelli på Charlottenlund Slot her

 

Iscenesat underholdning med Kongens Kancelli

Kongens Kancelli er et livespil, hvor du og dine kollegaer skal vinde kongens udmærkelse. Kongen har for nyligt afsat sit kancelli pga. ineffektivitet, dårskab og sløseri med rigets ressourcer, og han søger nu landets bedst kvalificerede kandidater til at træde i deres sted.
I skal nu, gennem sjove og intelligente selskabslege, vise jeres potentiale til at besidde statens fornemmeste poster og hjælpe med at føre Danmark ind i en ny og lovende tid.
Opdelt i teams skal i gennemføre Kongens udfordringer og dyste mod hinanden på tid og kløgt. Det team som bedst formår at balancere mellem grundighed og effektivitet, vinder titlen som Kongens nye kancelli.

 

 

Kongens Kancelli, teamspil på Charlottenlund Slot

Oplevelser der vækker sammenholdet

Vi stræber efter at skabe de bedste oplevelser for jer til teambuilding, firmaevents eller festlige lejligheder. The Tribe er det særlige pift, der sikrer den gode gruppeenergi, med glæde, bobler og livsenergi.

Det praktiske

Picnic & Kongens Kancelli i slotshaven
Pris fra 795,- pr. person ex moms, inklusiv forplejning med frie drikkevarer.
Antal: 10 – 250. Er i flere, så kontakt os direkte.

Firma sommerfest
Pris fra 1.395,- pr. person ex moms, inklusiv oplevelsen Kongens Kancelli og forplejning med frie drikkevarer.
Antal: 25 – 160. Er i flere, så kontakt os direkte.

Se vores prispakker

Vores arrangementer kan som udgangspunkt bookes og tilpasses alle dage og tidspunkter.

Kontakt os for ledige tider.

Send forespørgsel for ledige tider her

10 + 10 =

Time of the tribes

Dyst mod andre virksomheder eller teams

Kontakt os med jeres behov

Teamudvikling

Oplev hinanden i et nyt perspektiv

Start jeres teamudvikling som forløb eller med en sjov, fordybende oplevelse og få tilknyttet teamcoaches der matcher

 

Skræddersyet Teamdag

En dag med sjov og fordybelse, tilpasset 100 % til jeres behov

Kontakt os med jeres behov

“Personers møde er som kontakten mellem kemiske substanser; hvis der er en reaktion, transformeres begge”

– Carl Gustav Jung

Hemmelige oplevelser

Vi aftaler med jer der arrangerer dagen, hvor vi tager hen. For alle andre er det en hemmelighed

Kontakt os med jeres behov

Åbningstider booking

Mandag – Fredag
09:00 – 17:00

Events kan bookes alle dage
- der er ledige tider

 

 

Skriv: in@thetribe.dk
Ring:+45 31 12 68 80

The Tribe
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Har du spørgsmål?