Kongens Kancelli

 

Hvem vinder dysten og bliver rigets nye rådgivere?

 

Bestil tid til Kongens Kancelli


Hos The Tribe skaber vi oplevelser med kærlighed, indlevelse og glæde.
Mærk historiens vingesus, når vi byder jer velkommen til intelligent og underholdende teambuilding med livespillet Kongens Kancelli.

I Charlottenlund Slots smukke rammer og omgivelser, dyster I om at blive rigets nye rådgivere.

 

“Prioritering af tid og opgaver er en væsentlig del af det moderne arbejdsliv. Kongens Kancelli simulerer de udfordringer, vi til daglig møder i det professionelle arbejdsliv – i en original, underholdende og gamificeret kontekst.”
– David A Jensen, forfatter og konceptudvikler
The Tribe

 

Hvad andre siger om os

“En fantastisk dag”

"Vi var virkelig tilfredse, godt arrangement og flotte omgivelser"

Julie Pedersen - Københavns Politi, Særlig Efterforskning Øst

“Virkelig fint arrangement”

"1000 tak for en fantastisk aften i går, det var et virkelig fint arrangement "

Trine Galschiøt - indehaver af Arttiles

“Gennemført”

"Gennemført! Vi glæder os meget til at vende tilbage"

Teamleder til julefrokostevent

Kongens Kancelli – innovativt og kreativt teambuilding spil

Kongens Kancelli er et originalt live-spil med royale undertoner. Oplevelsen er designet ud fra aktuelle, ofte usynlige, problematikker og udfordringer, der kan opstå på en arbejdsplads i løbet af hverdagen.  Vi skaber tiden og pladsen til kollegial fordybelse, latter og nærvær.

Kongens Kancelli indeholder både en kulturel og en historisk dimension, hvilket giver oplevelsen dybde og opbygger nærvær kollegaer imellem. Deltagerne, der bliver delt op i teams, skal nøje vægte deres prioriteringer i løbet af spillet. Effektivitet versus grundighed bliver bl.a. sat på prøve igennem spillets udfordringer.

Vil deltagerne vælge at arbejde i dybden og prioritere grundighed? Vælger de den effektive vej for at nå hurtigt i mål med alle de opgaver, der er i udbud. Eller formår de måske netop at finde harmonien og balancen i gruppen og i fællesskab træffe de kloge og rigtige valg?
Valg, der kan sikre dem sejren som Kongens nye kancelli.

Alle disse dilemmaer og udfordringer gør Kongens Kancelli til et aktuelt spil og en teambuilding oplevelse, hvor man aldrig helt ved, om de gruppestrategier man lægger sammen rent faktisk er dem, der bliver eksekveret, når timeglasset er ved at rinde ud.
Hold hovedet koldt og se om I sammen kan tage de taktisk kloge valg, alt imens I lader spillet forføre jer.

 

 

 

Med Kongens Kancelli tilbyder vi gruppedynamisk teambuilding. Oplevelsen vil give jer fornyet energi i gruppen og kan i sidste ende, være med til at øge trivsel, fokus, effektivitet og arbejdsglæde i jeres team eller organisation.

Hvad kan oplevelsen bruges til?

Kongens Kancelli stimulerer intelligensen, fællesskabet og nærværet, og så er det et sjovt og underholdende spil. Spillet kan bruges til at kickstarte det meste; om det er et nyt team, der skal rystes sammen, en organisation, der skal styrke sammenholdet eller blot venskabelige og familiære relationer, der søger et nyt eventyr, så er Kongens Kancelli oplagt for jer.

Oplevelsen indledes med et glas bobler inden det går løs i slottets saloner eller slotshaven. De events eller teamdage, der indtil videre har integreret Kongens Kancelli, er altid blevet en forrygende succes. Med Kongens Kancelli slipper I for de mange timers forsigtige, indledende smalltalks. I stedet springer I direkte ind i en aktivitet, der skaber et fælles rum gennem de sociale lege. Og hvorfor ikke sørge for at I får et godt og sikkert socialt indslag til jeres dag?


Oplevelsen er designet som et intelligent, sjovt og kulturelt indslag til jeres teamdag, før en festlig lejlighed, som det underholdende element til en konference, sommerpicnic, kick off møde, firmafest, som en samlende velkomst til nye medarbejdere, eller til at kickstarte nye teams.

– Kongens Kancelli på Charlottenlund slot er også ideel som teambuilding, hvis I ønsker at fremme trivsel og arbejdsglæde i virksomheden eller i specifikke teams.

–  Iscenesættelsen og det sociale spil er i det hele taget perfekt til events og arrangementer for medarbejdere, samarbejdspartnere, kunder eller netværksarrangementer.

Spillets Set up

Hvert hold får uddelt en menu med mulige opgaver, der alle sammen relaterer sig til Charlottenlund Slot og den royale danmarkshistorie.
Alle opgaver og udfordringer i menuen er markeret med en titel og en teaser, der løfter sløret for opgavens art. Herudover får I en række parametre, som I kan vælge at lægge jeres strategier ud fra. Hvad den enkelte opgave præcis går ud på afsløres først, når I henvender jer ved kancellibordet og fortæller hvilken opgave, I har prioriteret.

Jeres strategiske mindset og intelligens kommer i høj grad i spil undervejs – på en sjov og underholdende måde. 

I arbejder ud fra et fastsat tidsrum, hvor I skal løse så mange opgaver som overhovedet muligt, så godt som muligt. Alt imens venter kongens udsendte hjælpere spændt på at se de nye kandidaters valg og strategiske tilgang.

Sammen med den royale opgavemenu får I en officiel velkomsthilsen fra kongen med spillets regler og baggrunden for jeres invitation til dysten. 

Der er indbygget spilmekanismer undervejs fra Game Masterne, man altid finder tilstedeværende på slottet.
Fordi Kongens Kancelli er et socialt spil, findes der måske også oversete muligheder og strategier, I kan anvende. Muligheder som ikke engang spillets designere havde set komme. Det oplevede vi bl.a. da efterforskere og analytikere fra Københavns Politi prøvede spillet.

 

 


The Tribe

Teambuilding oplevelser der vækker sammenholdet

Vi stræber efter at skabe de bedste oplevelser for jer til teambuilding, firmaevents eller festlige lejligheder. The Tribe er det særlige pift, der sikrer den gode gruppeenergi, med glæde, bobler og livsenergi.

Storytelling som integreret aktivitet i Kongens Kancelli

Efter de indledende runder, hvor alle hold har dystet individuelt mod tiden, samles alle teams for at dyste mod hinanden i storytellingens kunst. Deltagerne udfordres til at vinkle historier og samtidig adskille galimatias fra sandhed.

I den store finale belønnes kreativitet, såvel som mod og den gode historie. Spillet, og The Tribes’ Game Mastere, lægger også vægt på evnen til at aflæse andre mennesker, tænke logisk og afsløre falske fortællinger. Vi skal gerne have begge hjernehalvdele og synergien imellem dem i spil, så fornuft og følelser går op i en højere enhed.   

 

Hvad I får ud af oplevelsen

Med Kongens Kancelli får I en anderledes teamdag, der går ud over det sædvanlige. En oplevelse der baserer sig på nærvær, kreativitet og eventyr og lader den eventuelle fest, fortsætte i det spor.

I oplevelsen værnes der både om det sociale aspekt af arbejdslivet, og samtidig trænes og testes arbejdslivets professionelle udfordringer med en legende og glædesfyldt tilgang.

 

I vil med The Tribe

– Opleve en større grad af arbejdsglæde

– Opleve større grad af sammenhold og frit flow i gruppen

– Finde ud af hvem af jer, der er klogest, mest strategisk og bedst til samarbejde

– Blive klogere på hvem der har hvilke kvaliteter, der skal til for at løse forskellige opgaver

– Blive royale for en dag

– Få en eksklusiv oplevelse i smukke omgivelser med et særligt fælles minde

– Få en rigtig sjov og energifyldt oplevelse med en stemning I kan tage med videre

 

Kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi hjælper også med særlige ønsker og behov.

Jeres investering og det praktiske

Kongens Kancelli koster fra 395,- pr. person. ex. moms.
Prisen er inklusiv præmier, materiale til spillet, løn til Game Mastere, opsætning og forberedelse af spillet.

Spillet i sig selv varer som udgangspunkt 2-3 timer afhængig af antal deltagere. Men kan tilpasses efter Jeres behov. Se under prispakker, hvis I ønsker noget udover spillet.

I kan være 10-200 personer. Er i flere, kontakt os, og vi strukturerer det med vores samarbejdspartnere.

Vi tager forbehold og tilpasser løbende med alle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

Vi beder om I ikke kommer påvirkede af alkohol før spillet eller selv medbringer alkohol undervejs. Vi har lækre forfriskende bobler i kan tilkøbe, tilrettelagt undervejs så det passer med spillets udvikling.

 

Send forespørgsel for ledige tider her

7 + 12 =

Kongens Kancelli kombineret med firmapicnic, fest eller som privat arrangement

Kombiner Kongens Kancelli med en firmapicnic, fest eller til en privat begivenhed. Live-spillet vil være et unikt indslag til en fødselsdag, familiereception eller anden social begivenhed i din vennekreds, loge, forening mv.
Kontakt os for at få skræddersyet et arrangement efter jeres eget ønske og behov, og oplev en helt særlig dag på slottet. 

 

Time of the tribes

Dyst mod andre virksomheder eller teams

Kontakt os med jeres behov

Oplev hinanden i et nyt perspektiv

Start jeres teamudvikling som forløb eller med en sjov, fordybende oplevelse og få tilknyttet teamcoaches der matcher Jer

 

Skræddersyet Teamdag

En dag med sjov og fordybelse, tilpasset 100 % til jeres behov

Kontakt os med jeres behov

“Personers møde er som kontakten mellem kemiske substanser; hvis der er en reaktion, transformeres begge”

– Carl Gustav Jung

Hemmelige oplevelser

Kun Jer der arrangerer dagen, ved nogenlunde hvad der skal ske. For alle andre er det en hemmelighed

Kontakt os med jeres behov

Åbningstider booking

Mandag – Fredag
09:00 – 17:00

Events kan bookes alle dage
- der er ledige tider

 

 

Skriv: in@thetribe.dk
Ring:+45 31 12 68 80

The Tribe
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund

Har du spørgsmål?